Wednesday, 5 March 2014

Persediaan Sebelum Berkahwin



Assalamualaikum,


straight. aku tiada persediaan sebelum berkahwin sebab once dah decide tarikh nak kahwin tu, its too short to prepare anything. i mean the period from decide to the wedding itself. yelah, kita kan kahwin kat UIA, orang lain yang sibuk-sibuk buatkan persediaan. HAHAHA. aku siap pergi kelas balik kelas makan cool blog lagi tahu tak?



but, what i really mean here is your inner beauty. yelah, dah HALAL kang semua suami boleh tengok. dia nak belek apa semua boleh. takkan nak tunjuk yang hodoh-hodoh tanpa perikemanusiaan? TIDAK SAMA SEKALI! kita kan before ni apa dalam baju ke dalam seluar ke dalam kain ke dalam selimut ke kita SORANG je boleh tengok, boleh pegang, boleh jaga. tapi dijadikan cerita kita tak jaga, tak rasa pun penting, tak ke terkejut beruk suami kau peahhhh?


so, here we go... all about yourself. FEMME VITA from CATALYST. dia jaga inner kita from any kehodohan. BREAST, V-AREA, ARMPIT, tegang ni tegang tu whatever lah untuk kepuasan suami isteri, itu PENTING HOWKEHHHH! *emo betul*




*MEN VITA untuk dalaman lelaki*


sangat digalakkan untuk mereka yang mempunyai masalah v-area dan masalah dalaman. waktu mengandung dan period je jangan makan ye. :)



so, silalah beli. 3 kotak ke atas anda akan dapat FREE POSTAGE. any of 3 product. whatsapp saya di 013-6386401. saya busy saya balas lambat sikit tapi akan dibalas as soon as possible. Assalamualaikum! :)





Wednesday, 19 February 2014

Oh My.. I'm Tired Of Something.




Excuse for my post today. i'm just got tired and i'm crying, i'm laughing, i'm determined, i'm give up at the same times. Astaghfirullah. :'(



i hope that my husband read this and surprise me with flower and hug me every second that he had. it doesn't cost him a cent right? that's all i need right now.



hoping for a last minute miracle.
surina.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...